онлайн казино Украины

Яму на Валу в Чернігові хочуть продати за 30 тисяч доларів

Провалля біля спортивної школи на Валу знов обговорили на щотижневій нараді в мерії.

Нагадаємо, раніше проблему розглядали на сесії Чернігівської міської ради. Відповідний запит подав керівник управління спорту Андрій Дериземля.

Провалля утворилося через обвал перекриття підземного тиру, який перебуває у занедбаному аварійному стані та багато років не використовується за призначенням. Це несе ризик для здоров’я як чернігівців, так і приїжджих туристів.

На нараді начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Хрустицький зазначив, що власник тиру відомий – наразі починаються перемовини щодо вирішення проблеми.

В свою чергу, міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що за його інформацією власники нібито хочуть отримати чи 50 тисяч доларів за тир. Віталій Хрустицький виправив мера, назвавши суму в 30 тисяч, проте й ця цифра, на думку мера є зависокою.

– Треба спілкуватися людською мовою. Хотіти можна багато чого, але… Ми не хочемо купувати цю рухлядь, але й економічної доцільності відновлючати тир у власника немає, тожзмушені будемо за розумні гроші домовлятися. За розумні гроші ми викупимо, – заявив Владислав Атрошенко.

  • 0
Добавлено: 4-03-2020, 08:23
0
559

Похожие публикации


Наверх