онлайн казино Украины

У Чернігові витратять мільйон на туризм

У Чернігові витратять мільйон на туризмУ Чернігові на розвиток туризму цьогоріч виділять 1 мільйон 35 тисяч гривень, а головну увагу приділять фестивальній програмі.

Відповідну інформація було озвучено в ефірі передачі "52 вікенди" на "UA:Перший" з посиланням на Управління культури і туризму Чернігівської міської ради.

У відомстві також розповіли, що 2017 року кількість туристів, які відвідали Чернігів, становила 466 тисяч осіб, що майже на 50 тисяч більше, ніж 2016-го.

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко в свою чергу підкреслив, що туризм входить до числа пріоритетних напрямків чернігівської влади – в стратегії розвитку міста на 2018 рік туризм займає четверте місце після інновацій, розвитку інфраструктури та людського потенціалу.

«У нас немає розвиненої промисловості, і тому туризм для нас є одним з основних джерел надходжень до бюджету. В першу чергу ми працюємо над тим, щоб в Чернігові було якомога більше цікавих фестивалів. У 2018 році ми плануємо відродити фестиваль Chernihiv Jazz Open, у нас буде проведено масштабний водний фестиваль. Крім того, плануємо організувати велодень, адже понад 10 тисяч жителів міста називають велосипед основним видом транспорту», – розповів Атрошенко.

Чернігівський міський голова також додав, що місто чекає збільшення числа туристів у зв’язку з реконструкцією нижньої частини Валу і Алеї героїв.

  • 0
Добавлено: 19-01-2018, 08:59
0
717

Похожие публикации


Наверх