онлайн казино Украины

З Чернігівщини на строкову службу відправили понад 470 призовників

З Чернігівщини на строкову службу відправили понад 470 призовниківЧернігівський обласний територіальний центр комплектування та соціальних послуг планові завдання з осіннього призову на строкову військову службу повністю виконав.

Загалом із Чернігівщини, згідно з плановим завданням, на військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань відправили понад 470 призовників. Із них 250 служать в Збройних Силах України, 133 – в Національній гвардії України, інші ж опановують військові спеціальності в Державній прикордонній службі та Державній спеціальній службі транспорту Міністерства оборони України.

Як зазначив заступник військового комісара підполковник Вадим Лільчицький, під час призову занепокоєння викликав низький рівень освіти деяких призовників, а також недостатній стан здоров’я – кожен третій кандидат мав хронічні захворювання, які не дозволяють проходити військову службу.

Водночас досить багато призовників приходили до ТЦК свідомо і вчасно, виявляючи бажання здобувати спеціальності в елітних частинах десантно-штурмових військ, морської піхоти тощо. Також значна частина призовників висловлювала бажання замість строкової проходити військову службу за контрактом.

Під час призову всі кандидати на військову службу пройшли ретельне медичне обстеження та професійно-психологічний відбір, а після висновків призовної комісії щодо придатність до проходження строкової військової служби були направлені до навчальних центрів для здобуття військово-облікових спеціальностей. Служитимуть чоловіки рік-півтора, залежно від рівня освіти.

Жоден із них не залучатиметься до виконання завдань в операції Об’єднаних сил.

  • 0
Добавлено: 14-12-2019, 09:06
0
982

Похожие публикации


Наверх