онлайн казино Украины

Атрошенко розпорядився набрати чернігівців до армії

Атрошенко розпорядився набрати чернігівців до арміїЧернігівський міський голова розпорядився організувати та провести черговий призов громадян України на строкову військову службу.
Про це йдеться у розпорядженні міського голови № 107-р від 1 квітня.
«Організувати та провести у місті заходи призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань з 05 квітня до 30 червня 2016 року, відправку громадян України до військових частин здійснити з 05 травня до 30 травня 2016 року», – сказано документі.
Начальник управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради В. Кухар має забезпечити виділення до призовної дільниці Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату медичного персоналу та вирішити інші пов’язані технічні питання.
Зокрема – забезпечити безкоштовне для всіх призовників (за направленням військкомату з 5 квітня до 30 червня) проведення медичного, флюорографічного, електрокардіографічного обстеження і проведення аналізів.
Начальник управління ЖКГ міськради Я. Куц до 25 квітня має забезпечити оповіщення призовників про виклик їх до військкомату. Підтвердження цього надати військкомату до 1 травня.
Начальник управління освіти міськради В. Білогура має узгодити з управлінням освіти і науки ОДА питання оповіщення призовників, які навчаються, та надання їм довідок встановленого зразка.
Є завдання і начальнику Чернігівського відділу поліції С. Кагітіну. Навіть декілька. До 21 квітня надати до військкомату списки осіб 1990–1996 р.н., які встряли у кримінальні пригоди (слідство, суд тощо).
І, звісно ж, під час проведення призову поліція має організувати розшук, затримання і доставку до військкомату громадян, які ухиляються від проходження призовної комісії. Та й поліцейських у військкомат відрядити на період 5 квітня - 30 червня.

Добавлено: 9-04-2016, 10:14
0
0

Похожие публикации


Наверх