онлайн казино Украины

160 призовників не вистачає для виконання плану восени

160 призовників не вистачає для виконання плану восениЗасідання міської призовної комісії, на якій розглядалось питання підготовки та проведення призовної кампанії, пройшло 4 жовтня у Чернігівській міській раді під керівництвом заступника міського голови Станіслава Віхрова.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

Нарада відбулась за участю основного та резервного складу призовної комісії, до яких увійшли заступники голови Новозаводської та Деснянської районних у місті Чернігові рад, медичні працівники, військовий комісар і його заступник та інші представники відповідних структур.

Голова міської призовної комісії Станіслав Віхров повідомив, що в жовтні-листопаді у місті Чернігові буде проведено черговий призов громадян України на строкову військову службу. Він висловив сподівання, що призовна комісія виконає план призову восени 2012 року.

Про проблемні питання нинішнього призову та пропозиції щодо їх вирішення розповів військовий комісар Чернігівського об'єднаного міського військового комісаріату полковник Володимир Кравчук. Він запевнив, що робота з підготовки до призову була розпочата вчасно. Спільно з управлінням охорони здоров’я міської ради вирішені усі питання щодо укомплектованості медичної комісії лікарями-спеціалістами, а також забезпеченню її необхідним інструментарієм та майном.

За словами В.Кравчука, завдяки тісній співпраці з працівниками управління житлово-комунального господарства міської ради, Деснянської та Новозаводської у місті Чернігові ради, цього разу робота з оповіщення призовників щодо явки на призовну дільницю Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату була проведена якнайкраще і швидко. Оповіщення здійснювалось працівниками комунальних підприємств та головами вуличних комітетів, шляхом вручення персональних повісток призовникам.

Всього виклику підлягає 4347 юнаків призовного віку. Для виконання плану призову восени 2012 року необхідно відібрати та відправити до війська 160 призовників, які гідні захищати Батьківщину.

Добавлено: 5-10-2012, 12:58
0
0

Похожие публикации


Наверх