онлайн казино Украины

У Чернігові пройшла презентація нової книги з серії «Бібліотека газети «День» – «День вдячності».

Видання представляли головний редактор газети «День», автор ідеї, передмови та редактор книги Лариса Івшина, а також автори статей Ігор Сюндюков та Володимир Бойко.

«Правда змінює суспільство за допомогою відданих правді людей», – зазначила Лариса Івшина під час виступу. Усі видання «Бібліотеки газети «День» сприяють осягненню історичної правди про минуле нашої держави. Цього зараз дуже бракує українцям. «Для відновлення моральних координат здорового суспільства необхідно позбуватися пост геноцидного синдрому», – наголосила Лариса Івшина.

Книга «День вдячності» розповідає про людей, які були з українським народом в найтяжчі часи. Саме знання про ці персоналії вводить Україну в загальноєвропейський контекст, позбавляючи від образу жертви. У книзі представлені статті різних авторів про видатних постатей світової історії, науки, культури. Литовські князі і французький інженер Гійом де Боплан, Антон Чехов та Іван Бунін, Вільгельм Габсбург та Фрітьоф Нансен, історик Джеймс Мейс та папа Іоанн Павло ІІ. За що мають дякувати українці усім цим людям? Відповіді на це можна знайти у новій книзі «День вдячності».

Видання буде цікаве як науковцям, так і всім, кому небайдужа історична правда.

  • 0
Добавлено: 29-11-2019, 08:10
0
717

Похожие публикации


Наверх