онлайн казино Украины

“Земляки Миколи Міхновського в боротьбі за українську державність”

“Земляки Миколи Міхновського в боротьбі за українську державність”Презентація книги Віктора Моренця про вояків армії УНР “Земляки Миколи Міхновського в боротьбі за українську державність” відбулася 23 листопада у Прилуках.

Повідомляє прес-служба чернігівської обласної організації ВО «Свобода».

Видання, яке презентували в Прилуцькій районній бібліотеці, надруковане за підтримки Всеукраїнського об'єднання “Свобода”.

Книга Віктора Моренця присвячена воїнам армії УНР, які є вихідцями з Прилуччини та Чернігівщини загалом. У ґрунтовній праці зібрано низку фотографій та документів, які містять відомості, пов'язані з життям та героїчним чином вояків.

На презентації, окрім краєзнавців, істориків, націоналістів, був присутній автор видання Віктор Моренець. Також у заході взяв участь голова Прилуцької районної організації ВО “Свобода”, голова фракції ВО “Свобода” у Прилуцькій районній раді Іван Тютюнник.

Виступаючи перед присутніми, депутат наголосив: “Попри складну нинішню ситуацію з книговидавництвом і з відродженням історичної пам'яті та встановленням історичної справедливості, все ж вдалося видати в світ цю книгу. Саме це видання є прикладом того, над чим мають сьогодні працювати історики, краєзнавці й видавці. Ми як націоналістична сила вважали своїм обов'язком підтримати це починання та сприяти тому, аби книга дійшла до широких мас”.

Добавлено: 26-11-2012, 12:04
0
0

Похожие публикации


Наверх