онлайн казино Украины

За рік роботи ТІЦ досяг міжнародного стандарту

За рік роботи ТІЦ досяг міжнародного стандартуТуристично-інформаційний центр Чернігова працює лише рік. Втім, він виявився дуже плідним та показовим. До свого для народження Центр отримав сертифікат, що підтверджує його відповідність міжнародному стандарту ISO-14785.

Сертифікація проводиться незалежним аудитором – швейцарською компанією SGS. ТІЦ Чернігова став другим в Україні після запорізького, який пройшов цю сертифікацію.

Сертифікат у приміщенні центру чернігівцям особисто вручив керівник Національної туристичної організації України Іван Ліптуга. Прийняв документ від імені міста заступник чернігівського міського голови Олександр Ломако.

«Ми довго йшли до відкриття цього закладу: кілька років у нас були дискусії. Але ентузіазм працівників Управління культури та туризму й тих, хто до цього долучався, дав результат. Депутати проголосували «за» і ТІЦ вже рік працює. Однозначно, що в місті, яке розраховує на розвиток туризму як точку росту (бо будь-який турист є інвестором в економіку міста), такий центр має бути. Насправді в Чернігові ТІЦ мав би бути створений вже років 20 тому і весь цей час активно працювати, а зараз їх би мало бути кілька. Але це перший крок», - зауважив Ломако.

  • 0
Добавлено: 21-10-2019, 08:04
0
602

Похожие публикации


Наверх