онлайн казино Украины

Ольга Хоніч пообіцяла «набережні, придатні для променаду»

Ольга Хоніч пообіцяла «набережні, придатні для променаду»Зробити з Чернігова туристичний центр України – таке завдання для місцевої влади окреслила сьогодні під час круглого столу «Актуальні проблеми та перспективи розвитку туристичної галузі», що тривав у готелі «Придеснянський», заступник чернігівського мера Ольга Хоніч.
На жаль, захід, учасниками якого були гості з інших міст України та з Білорусі й Тунісу, відбувся без «перших осіб» Чернігівщини та обласного центру, що не може не дивувати.
За словами Ольги Хоніч, потрібно дуже якісно працювати над «промоцією Чернігова, позиціонувати його, як «місто легенд», аби цей бренд знали не лише в Україні, а й за кордоном», а також «над промоцією «зеленого туризму», сплаву Десною, промоцією велотуризму та бізнес-туризму».
«Болдина гора та Вал зайняті туристами, а Красна площа не завжди і сам центр міста потрібно наповнювати яскравими подіями, фестивалями, щоб кожна локація оживала і створювала атмосферу, - зауважила вона. – Влада сприятиме створенню креативних ресторацій та нових готелів. Крім того, у Чернігові є красиві місця біля річок, але вони непридатні для променаду. Тому треба працювати над цим: облаштувати набережні на березі Стрижня та Десни».
На завершення своєї промови Ольга Хоніч змалювала ледь не «наполеонівські» плани-показники.
«Плануємо на перспективу - збільшення річної кількості внутрішніх і зовнішніх туристів у Чернігові до 2020-2025 років до 800 тисяч, впровадження нових туристичних маршрутів, налагодження залізничного сполучення між містами, адже Чернігів знаходиться в транспортній ізоляції, нарощування чисельності хостелів та готелів, місць відпочинку на березі Десни та Стрижню», - бадьоро виголосила заступник мера.
З промовами також виступили заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова (вступне слово), народний депутат Анна Романова («Туризм в Україні: реалії та перспективи або чому ми втрачаємо мільярди доларів?»), представник міністерства туризму Республіки Туніс, президент міжнародної асоціації «Туніс-Україна» Дріді Халед («Перспективи розвитку співробітництва у сфері туризму між Тунісом та Україною») та інші.

Добавлено: 18-04-2016, 10:17
0
0

Похожие публикации


Наверх