онлайн казино Украины

Чернігів вчитиме заманювати туристів

Чернігів вчитиме заманювати туристівУнікальний досвід Чернігова щодо посилення туристичної привабливості міста вивчають представники з різних куточків України.

Саме тут Асоціація міст проводить навчання на цю тему - у рамках загальнонаціональної програми обмінних візитів для посадових осіб органів місцевого самоврядування «Маршрути успіхів».

Делегати – міські голови, їх заступники, керівники підрозділів, які відповідають за розвиток культури і туризму в своїх містах. Спікери – представники Управління культури та туризму Чернігівської міської ради, а також відомі чернігівські історики та ентузіасти, які придумали і втілили оригінальні та цікаві для туристів ідеї.

Наприклад, про шлях втілення своєї ідеї вивчення та перетворення на туристичний бренд цікавої дерев’яної архітектури Чернігова гостям розповів чернігівець Станіслав Іващенко. Він не тільки створив рік тому перший в Україні онлайн-музей дерев’яної архітектури Чернігівщини і розробив маршрути екскурсій по найбільш цікавих «родзинках» такої архітектури нашого міста, а й, наприклад, нещодавно вперше провів навіть бігові (!) екскурсії ними.

Поспілкувалася з делегатами і художній керівник студентського театру «EX LIВRIS», доцент НУЧК «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка Марина Каранда. Вона розповіла про досвід цього театру, в т. ч. у проведенні анімаційних екскурсій містом.

Гості, звичайно ж, особисто матимуть змогу перевірити туристичні маршрути Чернігова: заплановані не лише екскурсії історичними місцями, а й оглядини сучасної інфраструктури.

  • 0
Добавлено: 11-07-2019, 08:37
0
693

Похожие публикации


Наверх