онлайн казино Украины

Вітали кращих працівників туристичної галузі

Вітали кращих працівників туристичної галузіЗ нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму 27 вересня в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк та заступник Чернігівського міського голови Анна Романова зустрілися з представниками туристичної галузі області.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Звертаючись до присутніх, Леонід Подоляк зазначив, що всебічний розвиток сфери туризму – невід’ємна складова підвищення рівня добробуту громадян і формування іміджу держави на міжнародній арені та висловив впевненість, що з розвитком туризму нерозривно пов’язане й майбутнє Чернігівщини. Вигідне географічне розташування, наявність природних лікувальних ресурсів, безцінна історико-культурна спадщина, наявність міжнародного транспортного коридору – все це робить Чернігівську область перспективною для розвитку туризму та привабливою для різних видів відпочинку.

Наразі до послуг населення – 30 баз відпочинку, 22 заклади оздоровлення та відпочинку для дітей, 4 санаторії, 34 садиби сільського зеленого туризму, 50 закладів для розміщення туристів.

В області зареєстровано 105 суб’єктів туристичної діяльності, що на 10 одиниць більше ніж у 2011 році. У першому півріччі 2012 року кількість обслугованих туристів становила понад 9 тис. осіб, з них іноземних туристів – майже 1 тисяча осіб, екскурсантів – більше 6 тисяч, що значно перевищує показники за аналогічний період минулого року.

Таких показників, на думку Леоніда Подоляка, досягнуто, перш за все, завдяки високому професіоналізму, відповідальності та напруженим зусиллям працівників галузі.

Користуючись нагодою, він привітав усіх з професійним святом, побажав нових звершень на благо Чернігівського краю, та вручив відзнаки облдержадміністрації кращим працівникам туристичної галузі.

Добавлено: 27-09-2012, 15:49
0
0

Похожие публикации


Наверх