онлайн казино Украины

Хто і скільки платить за шкільне харчування

Держава зобов’язує в освітніх закладах надавати безкоштовне харчування для дітей пільгових категорій. Фінансова участь в оплаті раціону інших учнів – питання добровільне для кожного муніципалітету.

Чернігів – один з небагатьох обласних центрів, що взяв на себе зобов’язання підтримувати родини з учнями початкової школи. Відтак з бюджету міста надходять кошти для сніданків всіх учнів 2-4 класів.

Математика така: 18, 5 грн – вартість сніданку, з них 8 грн надходить з міської скарбниці, решта – від батьків. До слова, чимало економічно успішніших міст, наприклад Вінниця, не вважає за потрібне брати таку участь.

Харчуванням учнів чернігівських ЗОШ вже не перший рік займається КП «Шкільне». Важливою складовою роботи підприємства є забезпечення рівня якості сировини, з якої готуються страви. За минулий навчаньний рік постачальниками КП «Шкільне» вкотре стали виробники, які впроваджують у своїй роботі міжнародну систему управління якістю та безпечністю «ХАССП» та «ISO-22000», що вимагають максимального контролю якості на всіх етапах виробництва. Особливо це стосується молочної та м’ясної продукції.

  • 0
Добавлено: 20-09-2019, 08:09
0
503

Похожие публикации


Наверх