онлайн казино Украины

Скільки потрібно грошей, аби нагодувати дитину

Скільки потрібно грошей, аби нагодувати дитинуПитання, звісно, трохи дивне. Адже відповідь очевидна – чим більше, тим краще. Багатий може собі дозволити більш якісні продукти, більше фруктів та овочів не у сезон тощо. Однак як впихнути у фінансовий мінімум вітамінну норму?

Секрет такої математики вже не перший рік розгадують у КП «Шкільне». Саме це підприємство має дотриматися всіх МОЗівських вимог до раціону дітей, при цьому не витративши зайвої копійки ні з бюджету міста, ні з батьківського гаманця.


За погодженням батьківських комітетів у Чернігові вартість харчування минулоріч зросла на 2 гривні. Таким чином, сніданок для учнів 1-4 класів коштує 16 грн (8 грн за рахунок батьківської плати і 8 грн за рахунок місцевого бюджету).

Однак, собівартість його на сьогодні перевищує 18 гривень. Більше з місцевої скарбниці виділяють для пільгових категорій.

Схожа ситуація загалом по країні.

"Як недивно здешевити продукцію і при цьому додати у якості дозволяє відмова від шкідливих домішок. Так КП «Шкільне» виготовляє власну випічку без розпушувачів й інших некорисних речовин, але при цьому вартість цих смаколиків значно нижча, ніж в супермаркетах", - акцентує директорка підприємства Антоніна Радченко.

  • 0
Добавлено: 29-09-2018, 09:34
0
934

Похожие публикации


Наверх