онлайн казино Украины

Учнів у Чернігові годуватиме КП «Шкільне»

Учнів у Чернігові годуватиме КП «Шкільне»Виконком Чернігівської міськради визначив КП «Шкільне» підприємством, яке здійснює організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах Чернігова на некомерційних засадах.
Про це Svoboda.FM повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

Прийняття такого рішення знадобилося через відсутність станом на 6 лютого переможця за результатами відкритих торгів, на яких закуповувалися «Послуги їдалень (Послуги з організації і забезпечення харчування учнів в загальноосвітніх навчальних закладах м. Чернігова на 2017 рік)».
Міський голова Владислав Атрошенко на засіданні виконкому підкреслив, що рішення є вимушеним кроком, аби уникнути перебоїв в організації харчування школярів. Адже торги не відбулися двічі.

Рішення діятиме до проведення нової тендерної процедури на харчування школярів і укладення договору за її результатами.
Завдяки прийнятому сьогодні документу організаційні складнощі, які виникли, на школярах не відобразяться.
Фінансування цих витрат з міського бюджету збережеться, для цього виконком визначив комунальне підприємство «Шкільне» міської ради одержувачем бюджетних коштів на організацію безперебійного харчування школярів та передбачив відповідне фінансування.
КП «Шкільне» тепер має щотижнево надавати до управління освіти Чернігівської міської ради звіти про харчування учнів. Продукти ж підприємство, як і раніше, закупатиме через тендер.

Харчування дітей пільгових категорій здійснюватиметься в повному обсязі, вартість харчування для інших учнів не змінюється.

  • 0
Добавлено: 7-02-2017, 10:41
0
951

Похожие публикации


Наверх