онлайн казино Украины

Мер Чернігова хоче відстоювати інтереси міста в обласній раді

Мер Чернігова хоче відстоювати інтереси міста в обласній радіМіський голова Владислав Атрошенко знову поскаржився, що Чернігів не має представництва в обласній раді. Через що місто вже багато втратило.

Адже обласні чиновники та депутати ділять кошти, часто обходячи обласний центр. Мовляв, у Чернігові і так достатньо коштів.

- На даний час Чернігів взагалі не представлений жодним депутатом обласної ради. Я буду намагатись показати максимально людям, які мінуси ми від цього вже отримали при розподілі всіх коштів. Нема депутата від Чернігова – нема кому сказать, що кошти потрібно поділить таким чином, щоб вони хоча б наближено відповідали пропорціям згідно населення, - нарікає Атрошенко (у Чернігові - третина жителів області - ред.)

Мер вважає, що обласна влада всі державні соціальні кошти не вбачає за необхідне ділити згідно з кількістю населення. Це незважаючи на те, що по деяких статтях доходів в області профіцит.

Інший приклад: освітня субвенція, по якій область отримує доплату, а місто не отримує.

- Я не є членом жодної політичної партії. Але очевидним є той факт, що треба повести за собою частину громади міста з метою відстоювання інтересів міста як депутатським корпусом у міській раді, так і частиною депутатського корпусу в обласній раді, - каже Атрошенко.

  • 0
Добавлено: 28-08-2019, 07:44
0
635

Похожие публикации


Наверх