онлайн казино Украины

Долю райрад у Чернігові вирішуватимуть 9 серпня

Долю райрад у Чернігові вирішуватимуть 9 серпняЧи є доцільним утворювати з наступного скликання районні в місті ради обговорюватимуть на публічному зібранні 9 серпня о 17.00 в міській раді.

Нагадаємо, що на сайті міськради з цього приводу проводилося опитування.

Фінансове управління попередньо підготувало пояснення щодо прогнозованої економії коштів у разі ліквідації районних у місті Чернігові рад.

Так, планується вивільнення 61,5 штатних посад, що сумарно дасть економію бюджетних коштів на рівні 13,7 млн гривень. Площі вивільнених приміщень можна буде здавати в оренду на конкурсних умовах, що забезпечить додаткові надходження до міського бюджету.

«Прошу депутатів підійти до цього рішення з розумінням. Нічого революційного у цьому рішенні немає. Щодо кількості депутатів, то у нас є 42 депутати міської ради і цього цілком достатньо для комунікації з громадянами. Є у Європі і більші міста за Чернігів, які мають навіть менше депутатів і у той же час не мають додаткових рад. Інше питання – в економії коштів на утримання апарату районних рад. Ці кошти не будуть зайвими для міста», - аргументував нещодавно міський голова Владислав Атрошенко.

  • 0
Добавлено: 3-08-2019, 08:52
0
651

Похожие публикации


Наверх