онлайн казино Украины

Атрошенко хоче заборонити «благодійні» внески у школах, однак задумався про платне харчування

Атрошенко хоче заборонити «благодійні» внески у школах, однак задумався про платне харчуванняМіський голова Владислав Атрошенко заборонив збирати кошти з батьків у школах Чернігова. Або ж по 100 гривень з дитини на рік - це максимум.

Про це він повідомив на щопонеділковій розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та керівниками комунальних підприємств міськради.
З директорами вже домовлено і є розпорядження, що вони не збирають гроші з батьків, а звертаються до міської ради, аби отримати ту чи іншу суму на потреби школи.

Атрошенко закликав директорів працювати у системі замовлень. І хоча чекати доведеться декілька тижнів, однак з батьків грошей не вимагатимуть.
Так, повністю припинити збори коштів у дитсадках і школах Чернігова хочуть з 1 вересня.
Однак, батьків можуть зобов'язати платити за харчування дітей, щоб вони конкретно бачили за що платять, пише val.ua.
«От моя дружина дає донці в школу бутерброди, у їдальні вона їсть один раз в тиждень. Дехто дітям теж дає гроші з собою в школу. Відтак зекономлені кошти на харчуванні дадуть можливість покрити витрати на ремонти», - зазначив Атрошенко.

Що ж стосується дозвілля дітей, екскурсій, музеїв чи театрів - тут збори коштів з батьків на їх розсуд, заборона стосуватиметься лише ремонтів навчальних закладів або їх матеріально-технічного забезпечення.

  • 0
Добавлено: 30-01-2017, 12:08
0
1 358

Похожие публикации


Наверх