онлайн казино Украины

Атрошенко придумав, як допомогти мешканцям вул. Декабристів

Атрошенко придумав, як допомогти мешканцям вул. ДекабристівВчора під час ранкової наради міський голова доручив допомогти мешканцям вулиці Декабристів у зверненні до правоохоронних структур.

Зокрема потрібно кваліфікувати дії експерта щодо складання експертного висновку з приводу комунікацій біля гаражів автокооперативу №29.

Зливова каналізація, яка перетинає проспект Миру і входить безпосередньо на територію автокооперативу, заглиблена нижче, ніж той її фрагмент, який знаходиться далі по ходу води і перебудований власниками гаражів. Тобто частина дощевідводу, яка мала би бути нижче, на ділі - вища приблизно на півметра, а може й більше. Це створює бар'єр для води. За висновками фахівців міських профільних служб: таке втручання в конструкцію дощової каналізації - головна причина підтоплень.

- Такі дії експертів мають виключно цілеспрямований, навмисний характер викривлення інформації. Це моя думка, і вона ґрунтується на фізичних речах. Зокрема, там видно неспівпадіння діаметрів труб, їх висот тощо. Людину, яка зазначає, що це не впливає – потрібно притягнути до відповідальності або звільнити з роботи, - зазначив міський голова.- - З цього приводу я буду зустрічатися з керівником цієї структури. Ми повинні захистити в цьому плані людей.

Владислав Атрошенко доручив повторно зібрати увесь пакет документів, який необхідно, за потреби спецпоштою, надіслати до Кабінету Міністрів України, щоб до міста не було жодних запитань. Також необхідно проінформувати людей, що виділені кошти були розподілені відповідно до призначення.

- Бюджетні кошти були виділені з чіткім формулюванням. Є маніпуляції: кажуть, потрібно було не витрачати на комунальні приміщення, а людям віддати. Насправді ж не могли їх віддати людям, оскільки як призначили бюджетні кошти, так і потрібно було їх використати. Ми не могли їх використати за будь-яким іншим напрямком, - підкреслив міський голова.

Він також нагадав, що для вирішення питання з підтопленням зазначеного мікрорайону місто йшло шляхом будівництва накопичувального озера на місці автостоянки по вул. Декабристів, 1, і де раніше знаходилося природне озеро, яке потім засипали. Але поруч з цим, як вважає міський голова, мешканці повинні розуміти, що у випадку великих злив – це озеро не зможе допомогти.

- Ця яма буде тільки в окремих випадках спрацьовувати, - прокоментував Владислав Атрошенко та додав, що можливим наслідком є значне захаращення цього озера. Щоб це попередити, комунальному підприємству «АТП-2528» доручено частіше прочищати дощевідвідну каналізацію в районі вулиці Декабристів.

Крім того, важливим залишається – приведення у відповідність каналізаційних мереж на території автокооперативу №29. Для цього необхідно зібрати експертів усіх структур, вийти на місце і визначити: чи є там причинно-наслідкові зв’язки та порушення. Якщо є, то потрібно буде визначити алгоритм відповідних дій, щоб юридично усунути ці порушення, вважає міський голова.

  • 0
Добавлено: 28-08-2019, 07:43
0
692

Похожие публикации


Наверх