онлайн казино Украины

Чи цивілізується Чернігів. Наочний урок Декабристів

Чи цивілізується Чернігів. Наочний урок ДекабристівГідродинамічне очищення на вулицях Михайла Могилянського, Декабристів і труби під проспектом Миру показує більшість причин підтоплення, окрім аномальної зливи.

Про це повідомляє сторінка АТП-2528 у мережі Фейсбук.

Перше – дощова вода змиває сміття кинуте будь-де в Чернігові: в Масанах, на вулиці Козацькій, Старобілоуській чи Гагаріна. Непотріб, досягнувши критичної маси,обов’язково перепиняє рух води.

Серед витягнутого під час гідродинамічного очищення дуже багато пластикових пляшок і упаковок, будівельного сміття, іграшок. Трапляються спінінги, пластикові конструкції комп’ютерної техніки та багато того, що чернігівці самі викидають будь-де.

На попередньому відео #АТП2528 з вулиці Декабристів показано скільки кинутого будівельного каміння вода змивала в дощову каналізацію.

Друге – рівень води після очищення труби під проспектом Миру показує, що труба , яка потім заходить під гаражі, знаходиться на висоті близько 1 метра від рівня води. А різницю в діаметрі труб під проспектом і під гаражі видно неозброєним оком.

Один із робітників, які чистили ці зливові дощові канали перед гаражами кинув фразу:

-Оце б проектувальника, який проектував на такій висоті маленьку зливову трубу під гаражі, заставити самого черпати воду.

  • 0
Добавлено: 31-08-2018, 10:11
0
846

Похожие публикации


Наверх