онлайн казино Украины

Атрошенко йде в наступ на лазні

Атрошенко йде в наступ на лазніПід час розширеної міської наради Чернігівський міський голова вкотре звернув увагу всіх відповідальних служб на незаконне будівництво у місті.

Зокрема він порушив питання щодо забудови у районі човнової станції «Водник», а також про дві лазні на березі річки, які стоять там вже 17 років без жодного дозвільного документу.

Була проведена перевірка реконструкції житлового будинку з будівництвом прибудови за адресою: вул. Гоголя, 3-Б. Встановлено, що роботи здійснюються не у відповідності до будівельного паспорту, що є порушенням будівельних норм, державних стандартів і правил.
Управління ДАБК винесло відповідну постанову, але власник має намір оскаржувати її в суді.

Під час обговорення питань незаконного будівництва у Чернігові, міський голова звернувся до правоохоронних органів міста:

«Такого у сучасному європейському місті не може бути, кричущим чином порушується закон. Боротьба з незаконною забудовою - це спільне завдання міської влади і правоохоронних органів. І нам необхідно досягати кінцевої мети: незаконні будови мають бути розібрані, незаконні ринки зупинені, а бенефіціари притягнуті до відповідальності», – сказав Владислав Атрошенко.

  • 0
Добавлено: 20-07-2017, 09:55
0
1 177

Похожие публикации


Наверх