онлайн казино Украины

Перекриття на перехрестях: як їздитиме громадський транспорт

У Чернігові протягом двох днів, 19 та 20 липня, перекриватиметься рух автотранспорту на перехрестях вул. Генерала Пухова - вул. Генерала Бєлова та вул. Генерала Бєлова - вул. Кільцева. Відповідне рішення прийняв сьогодні виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

Як відомо, у цьому мікрорайоні триває ремонт транспортної розв’язки, який передбачає влаштування об’їзного кола діаметром 56 м, а проїжджа частина розширюється до 10 м. Перекриття необхідне для проведення робіт по ремонту дорожнього покриття. Роботи, які виконуватиме ТОВ «Шляхо-будівельне управління № 14», триватимуть з 8.00 год. по 20.00 год. наступного дня.

Начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц повідомив, що приватний та вантажний транспорт, який буде рухатися по вул. Кільцевій, об’їжджатиме цю ділянку через вул. Малиновського. На цих ділянках будуть встановлені відповідні дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції Чернігова. Також буде забезпечений нагляд за організацією руху транспорту.

Також на час перекриття ділянок цих вулиць в маршрутну мережу громадського транспорту внесені тимчасові зміни. Зміни стосуються автобусних маршрутів №№ 3; 8; 11; 26; 30; 33; 44 та тролейбусних маршрутів №№ 6;7; 8 (Деталі на схемі).

Тролейбусні маршрути №№ 6;7; 8 тимчасово будуть розвертатися на другій міській лікарні.

  • 0
Добавлено: 19-07-2019, 08:08
0
657

Похожие публикации


Наверх