онлайн казино Украины

Ще дві вулиці будуть перекриті в Чернігові: Шевченка та Гетьмана Полуботка

Ще дві вулиці будуть перекриті в Чернігові: Шевченка та Гетьмана ПолуботкаНа ділянках вулиць Гетьмана Полуботка та Шевченка буде перекритий рух автотранспорту.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Сьогодні, 2 серпня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив дозволити ТОВ «Шляхо-будівельне управління №14» перекрити рух автотранспорту на ділянці дороги вул. Гетьмана Полуботка (від проспекту Миру до вул. Пушкіна).

Дорога буде перекритою цілодобово з 2 до 15 серпня включно.

Відповідне рішення прийняте з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій під час проведення ремонтних робіт.

Цим же рішенням виконавчий комітет надав дозвіл КП «Чернігівводоканал» під час перекладання колодязів каналізаційних та водопровідних мереж перекрити рух автотранспорту на ділянці дороги вул. Шевченка (від проспекту Миру до вул. Пушкіна).

Дорога буде перекритою цілодобово з 7 до 22 серпня включно.

На цих ділянках будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові.

На час проведення ремонтних робіт Комунальне шляхо-будівельне підприємство міської ради забезпечить освітлення ділянки вулиці в нічний час.

Управління патрульної поліції у м. Чернігові здійснюватиме нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів у районі проведення робіт.

  • 0
Добавлено: 3-08-2017, 09:59
0
810

Похожие публикации


Наверх