онлайн казино Украины

Що цьогоріч змінилося на «Золотому березі». І чого чекати ще?

Що цьогоріч змінилося на «Золотому березі». І чого чекати ще?Днями у Чернігові офіційно стартував пляжний сезон. Віднедавна чернігівці та гості міста справді можуть комфортно насолодитися водою, сонцем та піском.

Любителі активного відпочинку теж знайдуть для себе цікаву локацію.

Варто зазначити, що міський пляж пристосований і до потреб людей з інвалідністю.

Міський голова Владислав Атрошенко без зайвої скромності називає узбережжя Десни достойною альтернативою популярних закордонних курортів.

- Щоб і малі, і дорослі мали можливість добре відпочити, не їдучи з дому. Для тих, хто не хоче більше тисячі доларів витрачати для відпочинку в Туреччині, в Єгипті – вони мають тепер, я вважаю, абсолютно достойний варіант для відпочинку тут, на Десні, - сказав він.

Як зазначив очільник міста, найближчі роки добудовувати тут нічого не планують. Втім, до побажань відвідувачів дослухалися і цьогоріч дещо таки відкорегували.

- З великого ми цього року зробили берегоукріплення, розширили берег. У найближчі роки будемо уважно слідкувати за поведінкою води. Сподіваюся, що всі вжиті тут заходи будуть ефективними. Також у цьому році ми відреагували на прохання чернігівців - прибрали один МАФ з фаст-фудом з пляжу та трошки додали лав на баскетбольну зону. Зараз це вже об’єкт популярний, і є бажання, щоб сюди й бізнес заходив – але я захищаю узбережжя від цього. Вважаю, що зараз це вже об’єкт оптимальний, і в найближчі роки добудовувати тут нічого вже не потрібно. Хіба що зробити косу ще трохи ширшою.

  • 0
Добавлено: 4-06-2019, 07:52
0
539

Похожие публикации


Наверх