онлайн казино Украины

Без сумнівного бізнесу і цілком комфортний: «Золотий берег» готують до нового сезону

Без сумнівного бізнесу і цілком комфортний: «Золотий берег» готують до нового сезонуВідкриття пляжного сезону у Чернігові заплановано на перший календарний день літа – 1 червня.

До цього часу найбільший міський пляж «Золотий берег» має бути цілком готовим до відвідувачів. Про це повідомили сьогодні під час ранкової наради у мерії.

Втім, за дорученням міського голови Владислава Атрошенка, усі роботи з ремонту пляжної інфраструктури і укріплення берега мають закінчити ще до 25-26 травня, кілька днів залишать для косметичних приготувань.

«Це загальноміський інфраструктурний об’єкт, тут мають бути всі можливості для містян, які не можуть собі дозволити відпочинок закордоном. Все, що стосується бізнесу і заробляння грошей, проведення нічних дискотек, інших ініціатив – прошу не займатись цим і не заводити сюди сумнівний бізнес. «Золотий берег» це місце для спокійного та комфортного відпочинку чернігівців», - наголосив Атрошенко.

Дно Десни вздовж пляжу обстежать та очистять водолази. На пляжі працюватиме охорона, патрулюватиме «Муніципальна варта».

До слова, кількість патрулів посилять у дні святкування Останнього дзвоника та випускних. З початком пляжного сезону чергуватиме рятувальна служба. А міський маршрут №15 підвезе всіх охочих до самісінького пляжу.

  • 0
Добавлено: 15-05-2019, 08:19
0
550

Похожие публикации


Наверх