онлайн казино Украины

Опалювальний сезон у Чернігові розпочнеться вже завтра

Опалювальний сезон у Чернігові розпочнеться вже завтраУ Чернігові опалювальний сезон розпочнеться на 5 днів раніше, – заявив міський голова Олександр Соколов.
Таке рішення мер міста ухвалив після того, як перевірив на готовність усі ключові підприємства, що беруть участь у підготовці міста до зими.
Він нагадав, що опалювальний сезон у країні стартує 15 жовтня, але він вирішив включити опалення в Чернігові вже з 10 жовтня. І багатоквартирні будинки, за його словами, підключатимуть до тепла в ніч із п'ятниці на суботу. Треба зазначити, що в медичних закладах Чернігова опалювальний сезон розпочався ще 5 жовтня.
Мер повідомив, що на Чернігівській ТЕЦ фірми ТОВ "ТехНова", на вугільному складі підприємства, зараз накопичено понад 90 тисяч тонн вугілля (тоді як план передбачає 80 тисяч тонн).
Що стосується ПАТ "Чернігівоблтеплокомуненерго", то технічно теплопостачальне підприємство на 100% готове до опалювального сезону 2015-2016 років. "Є всі підстави, щоб і ТЕЦ, і "Облтеплокомуненерго" вчасно розпочали опалювальний сезон", – запевнив міський голова. Також він зазначив, що на сьогодні реконструйовано 17 котелень, і комунальники встигли підготувати і решту котелень, теплопунктів і тепломереж.
«Цьогоріч автомобільний парк комунального підприємства поповнився новою технікою. Зокрема, придбано трактор і 4 сміттєвози. Усі 53 одиниці техніки в нас уже відремонтовані, пройшли випробування, техогляд, готові виїжджати. Що стосується матеріалів для посипання, то ми закупили 9,2 тисячі тонн піску і 1,1 тисячі тонн солі. Чи вистачить цього – побачимо, залежить усе від того, яким буде грудень. Якщо витрати будуть великі, то до кінця зими закупимо ще, якщо ні – то цього вистачить», - сказав О. Соколов.
Мер міста впевнений, що загалом міське господарство Чернігова до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років підготувалось своєчасно та в повному обсязі, адже від цього залежить комфорт і благополуччя громади.

Добавлено: 10-10-2015, 12:47
0
0

Похожие публикации


Наверх