онлайн казино Украины

Де ТЕЦ візьме воду, як не в Десні?

Де ТЕЦ візьме воду, як не в Десні?Минулого тижня водогосподарники вже заявили, цьогоріч великого розливу річок області чекати не варто. Найяскравіший приклад – Десна, де рівень води торік впав до рекордно низького.
Тож проводити забір води для промислових потреб стало вкрай важко. А відтак підприємствам, які використовують природну воду для технологічних потреб, вже час шукати технічні рішення цієї проблеми.
Одне з підприємств, яке теоретично може постраждати (а з ним і половина жителів Чернігова), якщо рівень водності, наприклад, у Десні, продовжить падати – Чернігівська ТЕЦ.
Воду тут використовують для технологічних потреб: як для виробництва електроенергії (пара, яка обертає турбіни деаераторних установок), так і для подачі тепла. Відповідно ще торік на підприємстві запровадили цілу низку технічних заходів з підсилення насосного обладнання, яке і качає воду з Десни.
Окрім того, на підприємстві було проведено модернізаційні роботи, які дозволили скоротити споживання води. Тож навіть за умови, що 2016 рік буде так само маловодний, які і кілька попередніх, Чернігівська ТЕЦ не зупинить роботу, тож з цієї сторони збоїв у наданні послуг чекати не варто.

Добавлено: 22-03-2016, 08:35
0
0

Похожие публикации


Наверх