онлайн казино Украины

Водолази перевірили пляжі

Водолази перевірили пляжіУ Чернігові перед початком купального сезону проведена перевірка дна річок та водоймищ міста у місцях відпочинку людей біля води.

Водолази дослідили дно річки Десна на пляжі «Золотий берег», біля готелю «Брянськ», біля човнової станції у районі «Бобровиця» та за пішохідним мостом зліва, р. Стрижень біля лісопаркової зони відпочинку «Ялівщина», на гідрокар’єрі в районі «Лісковиця».
Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Загалом досліджено близько 8 тисяч кв м або 530 м дна до глибини 1,8 м, а на пляжі «Золотий берег» навіть понад 3 м глибини з урахуванням того, що вода ще буде спадати.

Про це розповів начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорій Годун. Він повідомив, що перевірку здійснювали фахові спеціалісти, які пройшли навчання у Київській морській школі та мають відповідний сертифікат.
У перевірених місцях будуть виставлені сезонні рятувальні пости, які працюватимуть до 31 серпня.
За словами Григорія Годуна, найбільш засміченим виявилося дно на гідрокар’єрі в районі Лісковиці. Водолази підняли багато будівельного сміття, битого скла і навіть сейф.

Нагадуємо, що 3 червня відбудеться офіційне відкриття купального сезону у Чернігові на міському пляжі «Золотий берег». На відкриття та функціонування міського пляжу «Золотий берег» оформлено спеціальний Паспорт згідно з розпорядженням Чернігівського міського голови від 18 травня 2017 року «Про початок купального сезону 2017 року».

Крім того, доручено забезпечити належний санітарний стан берегової зони водойм у місцях відпочинку людей біля води та встановити щити з інформацією щодо правил поведінки людей біля води, про що йдеться у розпорядженні.
Встановлено також режим роботи міського пляжу «Золотий берег» з 8-00 до 20-00 щоденно.

  • 0
Добавлено: 3-06-2017, 10:47
0
838

Похожие публикации


Наверх