онлайн казино Украины

У міськраді порадилися про офіційне відкриття «золотого» пляжу «Золотий берег»

У міськраді порадилися про офіційне відкриття «золотого» пляжу «Золотий берег»Підготовка єдиного чернігівського пляжу обговорювалося сьогодні, 12 червня, на розширеній нараді міського голови Владислава Атрошенка з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міськради, а також підрядних організацій.

Зокрема постало питання конкретної вартості певних робіт і матеріалів, з цим вийшла «заминка».

На пляжі вже відремонтовані комунікації та інша інфраструктура, пошкоджена паводком.

Начальник всього ЖКГ пан Куц обіцяв завершити всі основні роботи до відкриття сезону, а саме до 14 червня. У наступні дні будуть облаштовані тротуар та велодоріжка, які ведуть безпосередньо на пляж, та круглий квітковий газон.

Нині вирішується питання завезення кварцового піску для підсипки вздовж берегової лінії. Спочатку його завозитимуть великовантажними машинами на КП «АТП-2528» і там перевантажуватимуть на іншу техніку, якою можна заїхати на територію пляжу. Загалом на «Золотий берег» буде завезено 800 т кварцового піску.

Буде встановлено парковочний касовий апарат, камери відеоспостереження та медичний пункт, будуть визначені місця для паління. Палити аби де на пляжі, на думку міського голови, не годиться й він закликав поліцію звернути увагу на такі порушення.

Офіційно будле відкрито офіційний пляж «Золотий берег» 16 червня, у суботу, з 11 години.

  • 0
Добавлено: 13-06-2018, 09:26
0
711

Похожие публикации


Наверх