онлайн казино Украины

Споживачам «Облтеплокомуненерго»: є борги – нема води

Споживачам «Облтеплокомуненерго»: є борги – нема водиПро причини відключення гарячої води у частині будинків Чернігова сьогодні ще раз деталізував Віктор Геращенко, голова правління «Облтеплокомуненерго»: «Я вже попередньо виступав в ефірі телеканалу «Новий Чернігів» і казав: якщо ми у квітні не сплатим близько 150 мільйонів гривень боргу НАК «Нафтогаз» за спожитий газ, то з 1 травня нам припинять газопостачання. Так і сталось: відключено всі котельні, природний газ ми не споживаємо.

Водночас, заборгованість населення та деяких інших споживачів перед компанією «Облтеплокомуненерго» на сьогодні на рівні 150 мільйонів. Якщо заборгованість погасять – ми оплатимо природній газ, нам дадуть ліміти і буде поновлено гаряче водопостачання.

Наразі готується тимчасовий варіант – «Облтеплокомуненерго» купить у борг теплоносій у компанії «ТехНова». Таким чином вже з сьогоднішнього дня буде відновлено гаряче водопостачання у 297 багатоповерхівок (25 тисяч квартир). Але ми будемо дивитись: якщо і за травень буде зростання заборгованості і люди не будуть розраховуватись , то гарячу воду знову відключимо. Адже працювати в борг компанія вже не може".

  • 0
Добавлено: 3-05-2019, 09:39
0
762

Похожие публикации


Наверх