онлайн казино Украины

То чи матимуть чернігівці гарячу воду влітку?

То чи матимуть чернігівці гарячу воду влітку?Варто зазначити, що Чернігів є одним з небагатьох обласних центрів, який влітку поки має гарячу воду. Однак, ситуація може змінитися. Причина – борги населення.

Поки стовідсотково комфортні водні процедури гарантовані лише до 1 травня. Далі все залежить від добросовісності користувачів.

Наразі заборгованість населення перед підприємством станом на 1 квітня становить 181 млн грн. Крім того, заборгованість за пільги та субсидії - 20 млн грн, 34 млн грн заборгували бюджетні підприємства, 6,9 млн грн – інші споживачі. Загалом - майже 242 млн грн.

Ще один варіант: внесення зміни до Постанови КМУ № 263, яка дозволить населенню влітку розрахуватися за вже використане.. В іншому випадку, підприємству не нададуть лімітів на природний газ.

- Я хотів би звернутися до всіх людей, аби вони відповідальніше поставилися до квітневих платіжок. Тоді не буде ніяких проблем: підприємство вчасно підготується до наступного опалювального сезону, виконуватиме заплановані ремонти мереж, - зазначив голова правління Акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко. – Якщо люди не будуть вчасно сплачувати за спожиті послуги, то підприємство, зокрема, не зможе сплачувати податки.

  • 0
Добавлено: 16-04-2019, 09:02
0
648

Похожие публикации


Наверх