онлайн казино Украины

Половина Чернігова без гарячої води

Половина Чернігова без гарячої водиВідключення від газопостачання чернігівського ПАТ «Облтеплокомуненерго» залишило без гарячої води половину Чернігова.
«У зв’язку зі значною заборгованістю споживачів теплової енергії перед нашим підприємством, а це - 107,1 млн грн, і закінчення з 31 березня договору з НАК "Нафтогаз України", постачання природного газу нам припинене», - пояснив журналістам голова правління ПАТ "Облтеплокомуненерго" Віктор Геращенко.
За його словами, питання забезпечення гарячою водою закладів соціальної сфери (онкодиспансеру, геріатричного пансіонату, школи-інтернату) зараз розглядається і найближчим часом буде вирішене. Скільки ж часу без гарячого водопостачання залишатиметься населення, Геращенко сказати не зміг.
За інформацією з Чернігівської ОДА, сума боргу найбільших теплогенеруючих підприємств Чернігова, Ніжина та Прилук за газ та електроенергію становить 70 млн грн. Причиною виникнення боргу є не тільки неплатежі споживачів, а й затримка компенсації різниці в тарифах.
Минулого року споживачам "Облтеплокомуненерго", які в більшості своїй є сумлінними платниками, без гарячої води довелося сидіти з весни й до середини літа. Включили її завдяки проміжним виборам до Верховної Ради України по 205 округу Чернігова. Пояснили це стараннями провладного кандидата в нардепи.
Як відомо, "Облтеплокомуненерго" обслуговує приблизно половину багатоповерхівок обласного центру. Другу частину міста теплоносіями забезпечує КЕП "Чернігівська ТЕЦ "ТОВ фірми "Технова". Це підприємство заборгованість має лише поточну.

Добавлено: 18-04-2016, 10:15
0
0

Похожие публикации


Наверх