онлайн казино Украины

Міськрада домовиться з перевізниками, щоб водії дотримались ПДР щодо паління

Міськрада домовиться з перевізниками, щоб водії дотримались ПДР щодо палінняУправління транспорту внесло у договір з перевізниками, які обслуговують пасажирську мережу м. Чернігова, пункт про заборону куріння водія/кондуктора в салоні (кабіні) автобуса.

Така відповідь на петицію чернігівців щодо заборони куріння водіям в салоні маршрутки з’явилася на сайті Чернігівської міськради.

Що? Панове в міськраді, підписанти петиції, врешті-решт, водії маршруток…

Водіям маршрутних транспортних засобів заборонено палити під час перевезення пасажирів пунктом 21.2 Правил дорожного руху України.

Жодні додаткові розпорядження, накази, умови не потрібні, тому що водій маршрутки має дотримуватися Правил дорожного руху в повному обсязі включно з пунктом 21.2 і не курити на ходу з пасажирами.

За словами начальника управління Олесандра Рижого, протягом звітного періоду виявлено та передано на розгляд перевізників 11 таких порушень.

Винні були притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

«Для передачі матеріалів про виявлене порушення ст. 175-1 КУпАП, необхідна якісна фото-відео фіксація факту порушення та інформація про дату, час та місце порушення. З метою підвищення рівня обслуговування пасажирів, Управління звертається до усіх активних громадян з проханням надавати інформацію про факти куріння в кабінах чи салонах пасажирських автобусів», – зазначив посадовець.

  • 0
Добавлено: 4-04-2019, 10:08
0
648

Похожие публикации


Наверх