онлайн казино Украины

Гендерний поділ - в минулому. Однак, жінкам все ж додатковий плюс

Гендерний поділ - в минулому. Однак, жінкам все ж додатковий плюсПрихід найпримхливішої, але чи не найкрасивішої пори року асоціюють з прекрасною статтю.

І хоч нині суспільство відходить від стереотипного сприйняття жінок, як слабкої половини людства, втім підвищена увага до їх діяльності таки зберігається.

Сьогодні в Чернігові відкрили щорічний і вже 17-й ярмарок «Що може жінка». Різний хендмейд представлено у Чернігівському обласному молодіжному центрі.

Оглянути та придбати вподобане можна у зазначеному місці 1 та 2 березня з 10.00 год. до 19.00 год. Та 3 березня – 10.00 год. – 15.00 год.

На відкритті заходу побував і заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

" Багато статистичних даних та соціологічних опитувань показує, що жінки на чолі урядів, держав, підприємств викликають більшу впевненість у суспільстві, ніж чоловіки. До слова, 70-75% посад у міській раді обіймають саме представниці прекрасної статі", - зауважив Ломако.

Заступник міського голови переконаний, що розділяти чоловіків та жінок за підходами до роботи вже давно не варто. Натомість він закликав споживачів підтримувати саме місцевого виробника.

  • 0
Добавлено: 2-03-2019, 08:54
0
563

Похожие публикации


Наверх