онлайн казино Украины

Міський голова розповів, хто такі справжні патріоти та державники

Міський голова розповів, хто такі справжні патріоти та державникиСьогодні у Чернігові відбувся масштабний флешмоб до Дня Соборності.

Більше 3-х тисяч містян, серед них і військовослужбовці, заспівали Гімн України.

Державний Гімн пролунав під акомпанемент виконавців військового оркестру Військово-музичного центру сухопутних військ та Восьмого навчального центру Збройних сил України і у виконанні зведеного хору викладачів Чернігівської школи мистецтв.

Перед містянами виступив мер Владислав Атрошенко. Він пояснив, як зараз розрізнити патріотів своєї країни від тих, хто не пов’язує свою майбутнє з Україною.

«Якщо навіть людина у побуті розмовляє не українською мовою, але майбутнє своїх дітей та онуків бачить в Україні, якщо людина живі і працює тут, платить податки, підтримує державний курс –це патріот. Якщо ж навпаки: є українська мова та вишиванка, але майбутнє свою людина бачить десь у Лондоні чи США – це не патріоти. Такі часто-густо є і серед чиновників», - заявив Атрошенко.

На думку Атрошенка, найголовніше сьогодні – не повторити трагічні події 1919-1920 років, коли Україну буквально розірвали на частини.

  • 0
Добавлено: 23-01-2019, 09:58
0
696

Похожие публикации


Наверх