онлайн казино Украины

Марш-кидок військових музик

Марш-кидок військових музикАртисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України з Чернігова надали моральну підтримку військовослужбовцям, які виконують завдання у визначених районах. Протягом чотирьох днів тривав концертний тур військових музик на полігонах та в місцях дислокації армійських підрозділів на півночі України.

«Мобільний загін» музичного центру виступав простонеба. Артисти співали та танцювали для військовиків, а вони навзаєм щиро аплодували виконавцям за яскраві номери. Концертна програма складалась переважно з українських народних та патріотичних пісень.

За словами начальника Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних сил України підполковника Олександа Шевчука, військовики з надзвичайним теплом зустріли музикантів.

- Військовослужбовці щиро аплодували і, навіть, танцювали разом з нами, - поділився враженнями офіцер. – Ми зрозуміли, що проведення подібних акцій просто необхідне для солдатів, для підтримки їхнього високого морального духу, адже людині, а солдату – особливо, необхідні не тільки матеріальні блага, а також і духовне, як кажуть – для серця і для душі.

Регіональний медіа-центр
МО України м. Чернігові

Добавлено: 18-04-2014, 18:39
0
0

Похожие публикации


Наверх