онлайн казино Украины

Ліфти додатково проінспектують на безпечність

Ліфти додатково проінспектують на безпечністьВ одному з будинків у Чернігові виявили факт стороннього втручання в роботу ліфта, що могло створити небезпеку для пасажирів. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила компанія ТОВ «Центрліфт», яка обслуговує ліфти у місті.

«08.01.2019 під час обстеження ліфта одного з будинків у місті Чернігові електромеханіком ТОВ «Центрліфт» було виявлено факт стороннього втручання в роботу ліфта. Невідомими особами було навмисно вигнуто контакти кінцевих вимикачів дверей ліфта, які відповідають за ланцюги безпеки механізму. В результаті таких протиправних дій кабіна ліфта мала можливість рухатись з відкритими дверима», - йдеться у повідомленні.

Підприємство повідомляє, що несправний стан ліфту було вчасно виявлено, небезпека для пасажирів усунена. Втім вирішено додатково перевірити всі ліфти, які обслуговує ТОВ «Центрліфт».

Одночасно компанія просить чернігівців бути пильним: якщо у під'їзді сторонні особи втручаються в роботу ліфта, варто перевірити у них наявність документів. Адже електромонтери компанії “Центрліфт” мають відповідні посвідчення з фотокарткою, скріплені печаткою. До того ж, зателефонувавши до міського контакт-центру за цілодобовим номером телефону 0-800-50-93-50 можна не тільки перевірити факт проведення робіт у ліфті вашого будинку, але й повідомити про його аварійну.

  • 0
Добавлено: 12-01-2019, 10:09
0
556

Похожие публикации


Наверх