онлайн казино Украины

Підземку біля «України» відремонтують із настанням тепла. Обіцяють туалет і ліфти для інвалідів

Підземку біля «України» відремонтують із настанням тепла. Обіцяють туалет і ліфти для інвалідівЩойно температура повітря підвищиться до 5 градусів, у чернігівській горе-підземці біля готелю «Україна» розпочнуться роботи з реконструкції.

Скоріш за все, це станеться вже у березні. Про це сьогодні, 23 січня, зазначив начальник Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Анатолій Дзядзько на щотижневій нараді в міській раді.

Проект із реконструкції підземки розділили на два етапи: спершу робитимуть сходову частину. Нині міська рада має всі необхідні для цього документи та дозволи. У другій частині проекту розпочнуть ремонт внутрішнього приміщення підземного переходу.
Планується обкласти його плиткою, також усунути протікання стелі. Торгових приміщень, на кшталт таких, як у підземному переході біля Мегацентру, тут не будуватимуть.

Старі підземні бутики теж обіцяють не чіпати. А от туалет у відремонтованій підземці буде, пообіцяв Анатолій Дзядзько. Також зроблять ліфти чи підйомники для інвалідів-візочників. Реконструкція підземного переходу здійснюватиметься за майже 5 мільйонів гривень із міського бюджету.

  • 0
Добавлено: 24-01-2017, 10:10
0
948

Похожие публикации


Наверх