онлайн казино Украины

Бійці з передової подякували Атрошенку та громаді

Бійці з передової подякували Атрошенку та громадіУкраїнський прапор з побажаннями чернігівцям та міському голові Владиславу Атрошенку передали воїни зі зони проведення операції об’єднаних сил.

Стяг передали сьогодні представники Ради ветеранів АТО. Нагадаємо, днями святкові подарунки до Дня святого Миколая отримали чернігівські бійці, які наразі перебувають у зоні ООС. Це була ініціатива міського голови, який першим вніс кошти – місячний заробіток. Він запропонував усім бажаючим – у першу чергу керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради - додати посильні суми, аби зібрати й подарувати більше. У підсумку, зібрали майже 100 тисяч гривень. За ці кошти сформували більше сотні подарункових комплектів.

- Шановні депутати та представники громади, давайте всі разом побажаємо їм міцного здоров’я, щоб не було жодного поранення у наших бійців. Ми всі розуміємо, що не вирішимо всіх питань, але символічно ми показали бійцям з Чернігова, що пам’ятаємо про них кожного дня, про їхній подвиг, про їхні ратні труди, - сказав міський голова. – За зібрані кошти були закуплені тактичні рукавиці, шкарпетки та цигарки. Це символічний подарунок, у який вкладено не матеріальну, а духовну частину. Ми показали, що ми про них пам’ятаємо. Порадившись, ми визначилися, що ці речі – одні з найнеобхідніших, оскільки швидко зношуються і постійно потрібні, - наголосив міський голова.

Крім того, Владислав Атрошенко подякував учням та вчителям чернігівських шкіл, які долучилися до привітань і передали кожному бійцю малюнки та святкові листівки. У цих малюнках зображено те, як вони бачать подвиг наших героїв. Міський голова також дав доручення щодо влаштування виставки таких дитячих малюнків у фойє міської ради.

Владислав Атрошенко подякував усім, хто долучився до цієї акції. Він також повідомив, що коштів було зібрано навіть більше, ніж було потрібно.

За словами начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради Андрія Ткача, залишок коштів передадуть волонтерам, які постійно допомагають нашим військовим: вже їх отримала організація «Жіноча волонтерська сотня самооборони Чернігівщини», найближчим часом одержить отець Євген (Орда).

  • 0
Добавлено: 21-12-2018, 09:21
0
997

Похожие публикации


Наверх