онлайн казино Украины

Громада Чернігова просить мера Олександра Соколова не допустити приватизації комунальних об’єктів

Громада Чернігова просить мера Олександра Соколова не допустити приватизації комунальних об’єктівГромада Чернігова просить мера Олександра Соколова не допустити приватизації комунальних об’єктів
Жителі Чернігова просять міського голову мiста Олександра Соколова не допустити приватизації статегіческі важливих комунальних об'єктів.
Зокрема йдеться про ТЕЦ і «Чернігівводоканал».
«Якщо вони будуть привласнені олігархами – тарифи на тепло і водопостачання виростуть у 3-4 рази», – побоюються чернігівці.
Тож громадяни спільно з партією «Наш край» почали збір підписів на ім’я мера О.Соколова із проханням не допустити цього. «Ми бачимо намагання олігархічних кланів через тіньові схеми збанкрутити їх, а потім за безцінь приватизувати. Звертаємось до Вас і до депутатів міської ради з вимогою прийняти на сесії постанову, що заборонятиме приватизацію ТЕЦ, «Чернігівводоканал» та інших стратегічних об’єктів комунальної власності без загальноміського референдуму, – уточнюється у зверненні. - Олігархи планують дерибан комунального майна, хоча ТЕЦ і водоканал – це насамперед власність громади і міста».
Поставити свій підпис під зверненням можна в наметах «Нашого краю».

Добавлено: 6-10-2015, 10:03
0
0

Похожие публикации


Наверх