онлайн казино Украины

Чернігівці вимагають новий конкурс на 25 маршрут

Чернігівці вимагають новий конкурс на 25 маршрутВсього 5 днів, замість передбачених 30-ти, вистачило щоб петиція про проведення нового конкурсу на 25 маршруті набрала необхідні 250 голосів.

Авторкою петиції виступила чернігівська активістка, виконавча директорка ГО “Агенція міських ініціатив” Тетяна Романова.

Проблема з міським автобусним маршрутом №25 постала вже давно. Ще в січні 2017 року відбувся конкурс, відповідно якого було вирішено провести оптимізацію маршрутів – об’єднати 31 та 25 маршрути.

Раніше по цим двом маршрутам працювали «Рути», але після оптимізації на маршруті повинні були запрацювати виключно автобуси середньої місткості (понад 35 місць). Це було умовою конкурсу та головною ідеєю об’єднання двох маршрутів.

Переможцем конкурсу стало ДП “Пассервіс”, яке і зобов’язалось забезпечити роботу маршруту 20-ма автобусами середньої місткості.

Пройшло 2 роки. Вщент переповнені маршрутки, нечіткий графік роботи та маломісткі “Рути” – стали синонімами роботи 25 маршруту. На маршруті працює 10-13 автобуcів (переважно Рут) із 20 необхідних автобусів середньої місткості.

“Якщо ДП “Пассервіс” не в змозі забезпечити наявність на маршруті 20 автобусів середньої місткості, ми вимагаємо провести новий конкурс на маршруті №25. В конкурсі вказати чіткі вимоги щодо автобусів середньої або великої місткості. Адже чинний перевізник за 2 роки так і не зміг продемонструвати якісну роботу громадського транспорту,” – зазначає виконавча директорка ГО “Агенція міських ініціатив” Тетяна Романова.

P.S. Як стало відомо ГО “АМІ” представники Управління транспорту Чернігівської міської ради разом з перевізниками планують проведення заміру пасажиропотоку на 25-ому маршруті. Ми вважаємо це черговим фактом окозамилення, та ухилянням від вирішення проблеми.

Наші вимоги є чіткими: або перевізник забезпечує 20 автобусів середньої місткості, або Управління транспорту проводить новий конкурс. Жодних компромісів в питанні якості пасажироперевезень бути не може.

  • 0
Добавлено: 20-11-2018, 08:26
0
671

Похожие публикации


Наверх