онлайн казино Украины

Чернігівці приватизують гуртожитки

Чернігівці приватизують гуртожиткиЗасідання комісії із забезпечення житлових прав громадян, які мешкають у гуртожитках відбулося 11 грудня у Чернігівській міській раді під головуванням заступника міського голови Олександра Буцка.
Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.
Комісія розглянула питання щодо надання дозволу на передачу житлових приміщень у власність громадян відповідно до їх звернень, що зареєстровані та проживають у гуртожитках. Зокрема, як зазначив начальник управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Віталій Магдич, щодо гуртожитків по вул. Кільцевій, 20 та Бєлова, 8 вже підготовлено необхідну технічну документацію, і наразі питання готується для розгляду на засіданні виконкому.
Питання щодо передачі у комунальну власність житлових приміщень по просп. Перемоги, 205 знаходиться на етапі вивчення, адже заяви від мешканців надійшли нещодавно. Відповідно до інформації фонду комунального майна міської ради 53-х кімнатний гуртожиток по просп. Перемоги, 205 перебуває на балансі житлово-комунального підприємства Чернігівської обласної корпорації агропромислового будівництва «Чернігівоблагропромбуд», а 4-5-й поверхи будівлі знаходяться у комунальній власності територіальної громади міста та перебувають на балансі КП «Чернігівське тролейбусне управління».
На сьогодні досягнуто згоди щодо передачі всіх 22-х будинків Чернігівоблагропромбуду у комунальну власність територіальної громади міста. Комісія доручила відповідним структурним підрозділам міської ради ретельно вивчити всі обставини цього питання, здійснити обстеження всіх житлових та нежитлових будівель і підготувати відповідне рішення згідно з чинним законодавством.
Відповідно до звернень громадян щодо приватизації житлових приміщень по просп. Миру, 194 комісія рекомендувала фонду комунального майна підготувати звернення до ВАТ ЧРМЗ "Жовтневий молот" про передачу будівлі у комунальну власність.
Цього ж дня під час наради у заступника міського голови Миколи Сеньковича розглянуто питання щодо передачі гуртожитку ПАТ «Чернігівське Хімволокно» по вул. Щорса, 68 у комунальну власність. На даний момент КП «Новозаводське» узгоджує всі необхідні питання з представниками підприємства «Чернігівське Хімволокно» для підготовки проекту рішення на наступну сесію міської ради.

Добавлено: 13-12-2012, 11:36
0
0

Похожие публикации


Наверх