онлайн казино Украины

Обрані від Самопомочі депутати не хочуть працювати?

Обрані від Самопомочі депутати не хочуть працювати?Стало відомо, що сьогоднішнє засідання Чернігівської міської виборчої комісії скликається за ініціативи партії Самопоміч.

Кілька тижнів тому партія розпочала процедуру відкликання депутата міської ради. Причиною може бути і те, що на його місце хочуть завести «потрібну» людину.

Як відомо, у 2015 році фракція Самопомочі у міській раді налічувала 5 депутатів - Віктор Іванченко, Андрій Заїка, Вадим Соколюк, Олександр Тимошенко, Володимир Зуб. Втім по факту із першого складу фракції працюють тільки 2.

Володимир Зуб живе і працює у Львові, тож навідується у Чернігів раз на кілька місяців. Вадим Соколюк надав перевагу роботі на телебаченні і склав мандат. А тепер партія оголосила, що відкликає іншого депутата – Андрія Заїку.

Член міської ТВК Сергій Соломаха стверджує, що наступні після Андрія Заїки у рейтинговому списку депутатів пишуть заяви і відмовляються від мандатів.

Як стало відомо Свобода.ФМ із власних джерел, вже написали заяви про відмову від мандатів наступні у списку кандидатів у депутати: Дмитро Койдан, Максим Цирулін і Тетяна Бойко. Партія схоже, націлена на те, щоб депутатом стала Олеся Тимошик.

Тож наразі складається ситуація, що представники Самопомочі, за яких голосували чернігівці, не хочуть працювати. Або ж партія маніпулює списком і «проштовхує» до міської ради тих, хто набрав менше голосів виборців.

У чому причина? Підготовка до президентських виборів (голова Самопомочі Андрій Садовий оголосив, що йде у президенти) чи з’ясування стосунків між групами партійного впливу?

Триматимем вас в курсі подій.

  • 0
Добавлено: 8-11-2018, 08:25
0
748

Похожие публикации


Наверх