онлайн казино Украины

Книжкова толока: результати шопінгу чернігівців

Книжкова толока: результати шопінгу чернігівцівМинулих вихідних відгриміла перша Покровська книжкова толока в Чернігові.

Читачам представлено понад 12 видавництв: «Апріорі», «Урбіно», «Астролябія», «Видавництво Старого Лева», «Свічадо», «Піраміда», « Terra Incognita», «Український пріоритет» тощо.

Серед гостей: лауреатка Шевченківської премії Галина Пагутяк. Її твори входять до шкільної програми, тож і дітям було цікаво познайомитися. Авторка сучасного любовного роману Наталка Горницька. Дмитро Білий – доктор історичних наук. Володимир Шовкошитний – київський видавець, письменник, лауреат багатьох премій. Антонія Цвіт – дослідниця кохання Т.Г.Шевченка.

Звичайно ж, долучилися й чернігівські письменники: очільниця Спілки письменників Ганна Баран, Олена Печорна, Іван Баран, Олена Мамчич, Лана Ланська, Ірина Кулаковська, Олексій Маслов.

Чернігівці могли знайти і такий рідний вже бренд місцевого Будинку книги.

- " Представили частинку того, що можна побачити на полицях магазину. Вподобання покупців досить різноманітні. Брали все: від поезії Ліни Костенко і прози Василя Шкляра, до збірників рецептів та літератури з вирощування бройлерів й розведення бджіл. Тішить, що чи не найпопулярніша позиція – дитяча література. Батьки намагаються відірвати малечу від ґаджетів чи телевізора друкованою книжкою, або ж цікавою розмальовкою з наліпками", - коментує керівниця КП «Будинок книги» Тетяна Корма.


- " Зазвичай літературу, що мене цікавить замовляю в Інтернеті. А от для дитини розмальовки купую в Будинку книги. Якесь це місце рідне ще з мого дитинства. До того ж, донечка сама може обрати, що до вподоби, а маму тішить досить прийнятна ціна", - ділиться чернігівка Оксана Позняк.

  • 0
Добавлено: 22-10-2018, 09:27
0
697

Похожие публикации


Наверх