онлайн казино Украины

До Дня довкілля долучилися 5 тисяч чернігівців

До Дня довкілля долучилися 5 тисяч чернігівцівСьогодні у Чернігові пройшов День довкілля, до загальноміського прибирання парків, скверів долучилися близько 5 тисяч чернігівців.
Зробити місто чистішим вийшли трудові колективи органів влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, а також активісти політичних партій і громадських організацій.
Чернігівський міський голова Олександр Соколов разом із колегами працював у сквері імені Б.Хмельницького. він висловив упевненість, що наступного року сквер буде реконструйований. Зокрема, там планують зробити мощення, покращити освітлення, а також провести озеленення. Міський голова висловив вдячність усім чернігівцям, які приєдналися до загальноміського прибирання.
На думку О.Соколова, така спільна діяльність є прикладом бережливого і відповідального ставлення до рідного міста, демонстрація любові до нього не на словах, а через справи.
Завдяки Дню довкілля впорядковані території у центрі Чернігова і не тільки. Сьогодні найбільш активно чернігівці працювали на Валу, у сквері імені Б.Хмельницького, на бульварі по пр. Миру. Прибрана і територія Алеї героїв.

Добавлено: 9-11-2015, 08:56
0
0

Похожие публикации


Наверх