онлайн казино Украины

Продовжують прибирати рекламні носії з вулиць Чернігова

Продовжують прибирати рекламні носії з вулиць ЧерніговаПід час засідання міськвиконкому 20 вересня вкотре розглядалося питання демонтажу рекламних конструкцій на території Чернігова.

Приклад конструктивної співпраці з бізнесом у цьому напрямі: компанія "РТМ" погодилась прибрати свої конструкції з розподільчої полоси на вул.Рокоссовського, компанія "Голд Фьюче" перенесла білборд з Красної площі.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міськради.

«Дякую тим підприємцям, які розділяють наше прагнення до приведення міста до ладу, – сказав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, коментуючи ці процеси, – Також доручаю напрацювати відповідні вимоги до зовнішньої реклами у Чернігові. Мають бути єдині стандарти для Чернігова, яким слідуватиме і бізнес, і рекламні компанії».

Щодо компаній, які відмовляються йти назустріч рекомендаціям міської ради, то належні їм незаконно встановлені рекламні конструкції будуть демонтовані відповідно до чинного законодавства.

* * *

Раніше в Чернігові активно встановлювалися нові павільйони на зупинках маршрутного транспорту, після чого рекламні площі на них були передані одній фірмі.

  • 0
Добавлено: 24-09-2018, 08:32
0
601

Похожие публикации


Наверх