онлайн казино Украины

Гройсман оглянув початок дорогого ремонту в’їзду до Чернігова

Гройсман оглянув початок дорогого ремонту в’їзду до ЧерніговаПрем’єр-міністр України ознайомився з ходом ремонту дороги на південному, з боку столиці, в’їзді в Чернігів.

На в’їзді Гройсмана зустрів заступник міського голови Олександр Ломако, – повідомляє прес-служба міськради.

Мета візиту Прем’єр-міністра – огляд стану виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах Чернігівської області. Зокрема, частиною програми є ознайомлення з ремонтом покриття ділянки дороги проспекту Миру (від мосту через ріку Десна до Катерининської церкви) в місті Чернігові.

Чернігів, який націлений на розвиток свого туристичного потенціалу, славиться красою цього в’їзду в місто.

Після ремонту дороги він має стати ще досконалішим, бо покращиться не тільки асфальтне покриття, а й територія з будівлями обабіч автотраси. Окрім того, оновлена ділянка матиме вело інфраструктуру, яка з’єднає вже існуючі на території нашого міста і на нещодавно відремонтованому шосе.

Ремонт цієї ділянки пр. Миру в Чернігові проводиться за співфінансування міського та державного бюджетів. Загальна вартість робіт, розрахованих на кілька років – 108 млн грн. Роботи цього року – це частина в 45 млн грн, з яких 21 млн фінансує місто і більше 23 млн – держава.

  • 0
Добавлено: 3-08-2018, 09:47
0
995

Похожие публикации


Наверх