онлайн казино Украины

Що заплановано під час прокладання дороги крізь Кордівку

Що заплановано під час прокладання дороги крізь КордівкуНа це літо у Чернігівській міськраді запланували ремонт вулиці Берегової (від дитячої школи мистецтв на вул. Савчука до дамби, що перед лазнями на пляжі «Золотий берег»).

Проект розрахований так, щоб цією вулицею пустити маршрутні мікроавтобуси, які б довозили майже до самого пляжу. Також з проїжджої частини на окремі доріжки «прибирають» пішоходів і велосипедистів.

Оскільки в цього проекту серед громадськості є як прихильники, так і критики, міський голова Владислав Атрошенко розпорядився оприлюднити проект та технічне завдання ремонтних робіт. Ці документи розміщені на сайті міської ради.

* * *

Як повідомлялося раніше, тендер на будівництво дороги до міського пляжу «Золотий берег» від Школи мистецтв був оголошений ще до того, як виконавчий комітет Чернігівської міської ради затвердив зміни до бюджету, якими передбачено виділення 16 мільйонів гривень на ці роботи.
Під час засідання виконкому питання будівництва дороги до пляжу «Золотий берег» обговорювалося більше двох годин. Атрошенко надав свої розрахунки, якою має бути дорога.

Всі доводи громадських активістів про те, що будувати там дорогу не можна, не були враховані. За словами мера, навіть пішохідною дорогою до пляжу будуть їздити машини.

Зрештою Атрошенко дав розпорядження оприлюднити проект дороги та кошторис її будівництва і дав активістам та чиновникам часу до 18 травня, аби вирішити всі питання у робочому порядку.

Рішення про зміни до бюджету мають ще підтримати депутати Чернігівської міської ради. Засідання 20-ї сесії призначена на 25 травня.

  • 0
Добавлено: 17-05-2017, 10:10
0
824

Похожие публикации


Наверх