онлайн казино Украины

Чернігівці показали Атрошенку портал до царства Аїда

Чернігівці показали Атрошенку портал до царства АїдаВчора, 16 травня, чернігівський мер Владислав Атрошенко втретє провів зустріч з мешканцями міста за місцем проживання.

Цього разу зустріч відбулася у дворі будинків на вул. Івана Мазепи та проспекту Перемоги, які розташовані поблизу Привокзального ринку.

На двох зустрічах зібралося чимало учасників. Всі вони говорили про проблеми, які їх хвилюють.

Зокрема, про асфальтування міждворового проїзду, доукомплектування дитячих майданчиків, демонтаж незаконно встановлених гаражів, встановлення забору в дворі, аварійність дерев, руйнування балконів їх квартир, встановлення контейнерів для сміття у дворі та урн по місту загалом.

Окрім того, було підняте питання щодо продажу несертифікованого алкоголю, зокрема, малолітнім особам.

Наприклад, біля будинку № 49 по вул. І. Мазепи мешканці наочно показали прикритий тонкою дощечкою шахтний колодязь. Виявилося, що цей колодязь не використовується ніякими міськими службами. Але, як зазначив керівник КЕП «Чернігівська ТЕЦ ТОВ «Фірма Технова» Олексій Щербина, наступного дня, тобто сьогодні, ця шахта обов’язково буде засипана.

Щодо гаражів, що розташовані біля будинку № 47 по вул. І. Мазепи, начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Хрустицький повідомив, що питання по демонтажу майже всіх цих гаражів, крім одного, оскільки він належить особі з інвалідністю, виноситься на сьогоднішнє засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради. Крім того, міський голова додав, що цього року планується демонтувати 150 таких незаконно встановлених гаражів. Загалом же згідно з актом проведеної комісією інвентаризації, на території міста перебуває близько 700 металевих гаражів без отримання відповідних дозволів та близько 200 об’єктів встановлених на підставі дозвільних документів, проте є необхідність проведення перевірки строків дії даних документів.

Щодо інших озвучених питань Владислав Атрошенко дав відповідні доручення міським службам, керівники яких були присутніми на зустрічі, вирішити їх найближчим часом за можливості та в рамках законодавства.

Наступні зустрічі міського голови з мешканцями в інших мікрорайонах заплановані на 6 червня. Попередньо, вони мають проводитися в мікрорайонах на вул. Рокоссовського, буд. 12 корп. 1 (за магазином «Шпалери») і на вул. Захисників України, буд. 13Б (колишній Одинцова) – у дворах на перехресті Захисників України та Пухова.

  • 0
Добавлено: 18-05-2018, 09:27
0
700

Похожие публикации


Наверх