онлайн казино Украины

Комунальники Чернігова пішли в атаку на сміттєпроводи

Комунальники Чернігова пішли в атаку на сміттєпроводиНа щотижневій нараді у Чернігівській міській раді було порушено питання технології прибирання сміття у багатоповерхівках зі сміттєпроводом.

Про це повідомляє Управління ЖКГ Чернігівської міськради і запевняє, що багато міст України пішли шляхом відмови від користування сміттєпроводами й замість збирати побутові відходи в будинках, жителі виносять їх до контейнерів біля будинків.

Міський голова Владислав Атрошенко наголосив на необхідності спокійного та планового роз’яснення людям необхідності зміни технології вивезення твердих побутових відходів з багатоповерхової забудови, де є сміттєпроводи.

Також при цьому слід передбачити більш щільне пресування сміття при завантаженні у сміттєвози.

Тобто замість комфортно вийти не далі власного поверху і жбурнути пакет в трубу, кудою він «телепортується» до закритого приміщення, чернігівське ЖКГ агітує за смердючі контейнери у кожному дворі, в яких будуть копирсатися ворони, безпритульні пси й такі ж знедолені й злобні безпритульні неохайні особи.

Так, так, комунальники, звісно ж, можуть запевняти, що така типова нині ситуація з контейнерами у дворі раптом стане зовсім НЕтиповою разом з відмовою від сміттєпроводів.

На фото – агітаційний матеріал, що був розроблений та поширювався працівниками ЧНТУ щодо цієї теми.

Там, зокрема, стверджується, що сміттєпровід – джерело антисанітарії та запаху. Тобто використана маніпулятивна підміна понять. Начебто таке джерело – не ваші неохайні сусіди і не замисел архітектора встромити сміттєпровід на сходовій клітині, а сам собою пристрій збору сміття.

  • 0
Добавлено: 28-12-2017, 08:39
0
1 157

Похожие публикации


Наверх