онлайн казино Украины

Забудовник vs чернігівці, вирішення питання

Забудовник vs чернігівці, вирішення питанняМешканці кількох будинків звернулися до керівника міста із колективною скаргою. Свою позицію чернігівці мотивували тим, що ще одна будівля ущільнить двір та позбавить дітей можливості мати ігровий майданчик, який мешканці навколишніх будинків облаштували власними силами.

Питання про виділення земельної ділянки розглядалося на минулій сесії міськради і було знято з розгляду. О. Соколов зустрівся з людьми, вивчив проблемне питання та підтримав позицію чернігівців. Він підкреслив, що до впорядкування дитячого майданчика також буде залучено управління житлово-комунального господарства міської ради. Керівник управління Володимир Кривенко отримав відповідне доручення.

Також мешканці будинків №27 та №29 по вулиці Бєлова і міський голова домовилися провести восени суботник та висадити дерева, аби двір був затишним та ошатним.

Крім того, О.Соколов доручив забудовнику компанії "Укрсівербуд", яка зводить новий будинок за адресою Бєлова, 33 на прибудинковій території теж обладнати дитячий майданчик. "Забудовник не отримає документи на право власності, доки не облаштує дитячий майданчик", - пообіцяв міський голова.

До речі, проектом забудови групи житлових будинків на розі вулиць Бєлова та Кільцева передбачалося зведення будинку за адресою Бєлова, 31. За ініціативою мешканців вже збудованих будинків на цьому місці самостійно розпочато влаштування дитячого ігрового майданчика.

  • 0
Добавлено: 21-06-2012, 12:30
0
604

Похожие публикации


Наверх